Reserveer fren
  • Atomium Restaurant
  • Atomium Restaurant

Over de chef-kok

Het zou nodig zijn om te spreken van de culinaire visie van Chief Alexandre Masson, die zijn keuken ongetwijfeld op de keuze van de meeste natuurlijke kwaliteitsproducten mogelijk baseert: respect voor het seizoen, versheid, de harmonie van de smaken, het gebruik van lokale producten... Al de primordiale elementen voor hem om zijn kunst te laten praten, om het product in de plaat te benadrukken zowel op het niveau van smaak als in de presentatie.

Alexandre heeft een enorm respect voor de natuur en voor wat zij heeft om ons te bieden, en heeft daarvan een levensstijl gemaakt, dat namelijk voelbaar is via de zeer verstandig selectie van geesten en wijnen.

Alexandre heeft een enorm respect voor de natuur en voor wat zij heeft om ons te bieden, en heeft daarvan een levensstijl gemaakt, dat namelijk voelbaar is via de zeer verstandig selectie van geesten en wijnen.

Alexandre houdt van de Europese en regionale keuken. Het is een gepassioneerde en een levensgenieter die voortdurend een vleugje nieuwigheid wil toevoegen aan zijn kaart, en die via zijn keuken, zijn leven, zijn reizen en ontdekkingen wil doorvertellen …

Dus, wat verwacht u om hem te ontmoeten ?